نوشته شده توسط : امامی

امروزه روش های زیادی برایساخت انواع وب سایت ها از جمله وب سایت های تجاری، توریستی، گردشگری وغیره ایجاد شده اند. استفاده کردن از ابزار های آماده مثل وردپرس و جوملا از شایع ترین روش های ساده طراحی وب سایت می باشد. اما زمان طراحی سایت باید کمی خلاقیت به خرج بدهید و با استفاده از ایده هایی مانند ایده های زیر کسب و کار خود را پر رونق تر نمایید.

طراحی وب سایت و اپلیکیشن موبایل

اول: استفاده از وبلاگ های مختلف که می توانید مطالب جالب و با اهمیت را در آن ها قرار دهید و در آن وبلاگ ها آدرس سایت خود را نیز قرار دهید تا بازدید بیشتری کسب کنید.
دوم: سعی کنید در وب سایت خودتان به صورت اختصاصی حول یک موضوع خاصی فعالیت داشته باشید و از پرداختن به مطالب بی ربط و مختلف خودداری نمایید.
سوم: سعی کنید در وب سایت خودتان از گرافیک های جذاب و مرتبط به مبحث سایت استفاده کنید و رابط های کاربری زیبایی را برای کاربران سایت به وجود بیاورید
چهارم: امکان نظر دهی در قسمت های مختلف وبلاگ خود را فعال کنید و در وب سایت خودتان نیز این امکان را فراهم کنید تا فعالیت کاربران در وبلاگ شما افزایش یابد.



:: برچسب‌ها: افزایش کاربران در طراحی وب سایت,طراحی وب سایت,طراحی سایت,طراحی سایت قم ,
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امامی

در طراحی وب سایت درسته که میشه با نت پد هم کار کرد ولی با یک ادیتور* خوب میشه سرعت کار رو بالا برد

پیشنهاد من Sublime Text است

http://p30download.com/fa/entry/12517/

از اینجا هم می تونید دانلودشون کنید

ادیتور: نرم افزار های که قدرت ترجمه زبان های برنامه نویسی را ندارند و فقط برای ویرایش کد ها مناسب هستند.

دوستان برای شروع  کار یک توضیحی درباره تگ واینکه اصلا چی هستن ضروریه .تگ از نظر لغوی به معنی برچسب است، اما در زبان های برنامه نویسی و از جمله در html، تگ ها به معنی کدهای تعریف شده این زبان هستند که معمولا به صورت دو قسمتی به کار می روند، قسمت اول نشانگر شروع تگ و قسمت دوم نشانگر پایان آن است، هر قسمت نیز بین علامت های <> محصور شده است، ذکر این نکته نیز ضروری است که بعضی تگ های html تک قسمتی و یکتا هستند، مانند تگ های مربوط به خط یا فاصله.....

 



:: برچسب‌ها: طراحی سایت,طراحی وب سایت,مقدمه طراحی سایت,مقدمه طراحی وب سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امامی

زبان های برنامه نویسی تحت وب برای طراحی وب سایت

برنامه نویسی بحثی مفصل است و گونه ها مختلفی از زبانهای برنامه نویسی برای آن ساخته شده اند که از لحاظ روش شغل ، موارد استفاده و غیره تفاوت های زیادی با همدیگر دارند . بطور کلی زبان های برنامه نویسی به دو گروه ذیل بخش می شوند :

  1.  زبان های برنامه نویسی دسکتاپ
  2. زبان های برنامه نویسی تحت وب

مورد نخست یعنی زبانهایی که برای برنامه نویسی دسکتاپ بهره‌گیری می شوند جهت نگارش برنامه هایی استفاده می شوند که بر روی رایانه قابل اجرا می باشند مثل نرم افزارهای ویندوزی اما زبانهای برنامه نویسی تحت وب برای ساخت برنامه هایی به کار برده می شوند که بر روی شبکه یا همان وب اجرا شده و می توان آنها را بر روی شبکه ای همانند اینترنت انتشار داد این زبان های برنامه نویسی را در اصطلاح زبان های طراحی سایت یا طراحی وب می گویند .در این نوشتار منظور داریم درباره طراحی سایت و زبانهای طراحی سایت بحث نماییم و به مقایسه میان آنها بپردازیم.
زبانهای برنامه نویسی تحت وب را میتوان به دو بخش ایستا و پویا از هم جدا کرد که در اوایل پیدایش برنامه نویسی تحت وب این زبانهای ایستا بودند که همگی کارها را انجام می دادند زیرا در ابتدا زبانهای پویا اصلا ساخته نشده بودند. زبانهای برنامه نویسی تحت وب پویا مزایا و کارایی های زیادی نسبت به زبانهای برنامه نویسی ایستا داشته و بسیار قدرتمندتر از آنها هستند. زبانهای ایستا زمانی استفاده می گردند که تنها بخواهیم وبسایتی با کارائی های اندک و کاملا ساده داشته باشیم ،مثلا سایتی که فقط صفحاتی با اطلاعات و تصاویری مقاوم دارد و هیچ نوع امکاناتی برای تعامل با کاربر نداشته و برای ایجاد هرگونه تغییر در قسمتهای گوناگون سایتمان نیاز به برنامه نویسی و تغییر در کدهای سایت مان داریم.



:: برچسب‌ها: طراحی وب سایت با زبان های برنامه نویسی وب سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 آذر 1396 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 12 13 14 15 16 ... 17 صفحه بعد