نوشته شده توسط : امامی
طی پژوهشی منحصر به فرد توسط دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم کتابداری و اطلاع رسانی، که از نخستين تلاش ها در اين زمينه در سطح جهان بود، رتبه بندي ویژه ای برای وب سايت هاي كودكان از ديدگاه نظريه رشد شناختي پیاژه معرفی شد.
 

 

به گزارش پایگاه خبری کتابداری و اطلاع رسانی ایران (لیزنا)، پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجو، محمدرامین نادری  با عنوان «تحلیل وب سایت هاي کودکان از دیدگاه نظریه شناختی پیاژه (نیم دوره عملیات عینی)» به راهنمایی دکتر مهری پریرخ  و  مشاوره ی  دكتر اعظم صنعت جو (اعضای هيأت علمي گروه كتابداري و اطلاع رساني) و دكتر حميدرضا آقامحمديان شعرباف (استاد گروه روانشناسی و متخصص در حوزه نظریه رشد شناختی پیاژه) در روز شنبه مورخ ۳ مهر  ۱۳۸۹ در دانشكده علوم ‏تربيتي و روانشناسي دانشگاه فردوسی مشهد، با درجه عالی و با نمره ۲۰ دفاع شد.

دکتر رحمت الله فتاحی و دکتر محمدحسین دیانی اساتید علوم کتابداری و اطلاع رسانی داور پایان نامه  مذکور بودند.

محمدرامین نادری، در گفتگو با لیزنا، در خصوص پژوهش خود گفت: پیش از هر صحبتی لازم است تأکید کنم، انجام اين پژوهش بدون تلاش هاي شبانه روزي و نظارت دقيق، عميق، همراهي، همكاري و هدايت سركار خانم دكتر پريرخ امكان پذير نبود و ايشان نقشي تعيين كننده در به ثمر رسيدن اين تلاش داشتند. به اين دليل لازم است از ايشان سپاسگزاري كنم.

نادری در ادامه گفت: در فرایند رشد شناختی، کودك از جنبه ذهنی، توانمندي هایی به دست می آورد که بر میزان شناخت او از محیط و چگونگی تعامل با آن، اثر گذاشته و به شکل گیري ساختارهاي ذهنی او می انجامد. به این دلیل پیاژه اهمیت ویژه اي براي رشد شناختی کودکان در نظر گرفته و نقش تجربه در آن را بیش از آموزش می داند.

وی افزود: وب، محیطی نوین و قابلیت هایی گسترده براي تجربه اندوزي، یادگیري و سرگرمی در مدرسه، کتابخانه و خانه براي کودکان فراهم کرده است. با این وجود، مشخص نیست این منابع اطلاعاتی تا چه میزانی می توانند بستري براي تجربه فعال در جهت بهبود رشد شناختی کودکان ایجاد کنند.

نادری، هدف از انجام پژوهش خود را، تحلیل توانمندي وب سایتهاي کودکان ۷ تا ۱۱ سال در پرورش مهارت ها و ویژگی هاي مورد توجه در نیم دوره عملیات عینی از دیدگاه نظریه رشد شناختی پیاژه دانست. این پژوهش کاربردي، با استفاده از روش هاي تحلیل محتوا و پیمایشی در دو بخش انجام شد. در بخش نخست براي ساخت ابزار گردآوري اطلاعات، پیشینه هاي موجود تحلیل؛ و چهار مفهوم پایه اي «اجتماع پذیر»، «درك مفهوم هاي زمان و سرعت، فضا، مکان و طول و عدد»، «تفکر منطقی» و «کنجکاوی» شناسایی شد که براي گردآوري اطلاعات سیاهه وارسی مورد استفاده قرار گرفت.

محمدرامین نادری بیان کرد: با توجه به بررسي هاي انجام شده به نظر مي رسد ابزار طراحي شده در اين پژوهش براي ارزيابي وب سايت هاي كودكان از جنبه رشد شناختي، از نخستين موارد مي باشد و از دستاوردهاي مهم پژوهش انجام شده مي باشد.

وی درخصوص نمونه مورد بررسی گفت: بخشی از نمونه پژوهشی، ۳۰ وب سایت انگلیسی که به روش نمونه گیري تصادفی نظام مند از سیاهه «بهترین وب سایت ها براي کودکان»، انتخاب گردید را در بر گرفت. بخش دیگر را نیز ۱۱ وب سایت فعال طراحی شده در ایران تشکیل داد که توسط دیگر پژوهش ها مناسب معرفی شده بودند.

نادری درباره یافته های این پژوهش منحصر به فرد تصریح کرد: یافته ها نشان داد که وب سایت هاي مورد بررسی در بسترسازي براي پرورش چهار مفهوم پایه اي و در پی آن رشد شناختی نقش کمی دارند. در این میان، تفکر منطقی بیشتر در طراحی وب سایت ها مورد توجه بوده است. نتیجه آزمون فرضیه نخست پژوهش ثابت کرد که تفاوت معناداري میان میزان حضور هر یک از متغیرهاي کلان در وب سایت هاي کودکان تفاوت وجود دارد. آزمون فرضيه دوم نيز نشان داد تفاوتي میان وب سایت هاي حاضر در دو گروه سرگرمی و آموزشی از نظر كمك به رشد شناختي كودكان وجود ندارد. اين نتیجه در راستاي بیان هاي نظري بوده و نویدبخش می باشد اما نتیجه آزمون نخست به نقش کم این منابع، در رشد همه جانبه شناخت اشاره دارد.

وی دستاوردهای این پژوهش را، جدول رتبه بندي وب سایت ها بر پایه معیارهاي رشد شناختی کودکان و سیاهه ارزیابی و/یا طراحی وب سایت هاي مناسب براي کمک به آن عنوان کرد و افزود: این ابزارها، الگوهاي مناسبی براي سه گروه از استفاده کنندگان آن یعنی کتابخانه ها در طراحی و یا استفاده از وب سایت ها براي کمک به رشد شناختی کودکان؛ طراحان براي ایجاد چنین وب سایت هایی؛ و معلمان و والدین براي بهره گیري از آنها می باشند.

محمدرامین نادری تصریح کرد: به نظر مي رسد تا کنون پژوهشی در این سطح انجام نشده است و این پژوهش از نخستين تلاش ها در این حوزه است.

وی افزود: رتبه بندي انجام شده توسط این پژوهش همانند دیگر رتبه بندی ها در پيوند با وب سايت ها که در سطح جهانی انجام مي شود بر پايه بنيان هاي نظري و معیارهای ويژه اي بود. بنابراين لازم است اين دستاورد مورد توجه كتابداران، متخصصان روان شناسي، معلمان، والدین، و نيز طراحان وب سایت ها باشد.

نادری در ادامه گفت: نتیجه ی عملیاتی این رتبه بندی در وب سایتی توسط مهرناز فتاحی، متخصص حوزه فناوری اطلاعات و طراح وب سایت، در حال طراحی مي باشد و به زودی در دسترس عموم قرار گرفته و نشاني آن از طريق پايگاه خبري ليزنا به اطلاع خواهد رسيد.

محمدرامین نادری گفت: اميد مي رود نهادي براي پشتيباني و انجام اين رتبه بندي به صورت پياپي با حضور متخصصاني از دانشگاه فردوسي مشهد، شوراي كتاب كودك، انجمن ايراني مطالعات ادبيات كودك، موسسه پژوهشي تاريخ ادبيات كودكان، نهادهاي مسئول در زمينه رتبه بندي وب سايت هاي در سطح ملي و بين المللي و همچنين ديگر سازمان هاي در پيوند با كودكان تشكيل گردد. اين نهاد مي تواند به رتبه بندي وب سايت ها در سطح ملي، جهان اسلام و بين المللي بپردازد. همچنین ضمن ارائه نشان و شماره استاندارد به وب سايت هاي مورد تاييد سیاهه عنوان و نشاني آنها را به صورت چاپی و الكترونيكي منتشر نمايد.

گفتنی است، پیش از این نیز کتابی با عنوان «وب سایت های خوب برای بچه های خوب» توسط محمدرامين نادري و مهدي زاهدي نوقابي؛ زير نظر دکتر مهري پريرخ توسط انتشارات کتابدار به چاپ رسیده است.

 lisna



:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امامی

Flexbox یک روش طرح بندی یک بعدی برای قرار دادن آیتم ها در سطر یا ستون است. آیتم هایی انعطاف پذیر برای پر کردن فضای اضافی و کوچک برای تناسب در فضاهای کوچکتر. این مقاله تمام اصول را توضیح می دهد.

پیش نیازها: مبانی HTML (مطالعه HTML) و چگونگی کار با CSS (مطالعه CSS).

هدف: یادگیری نحوه استفاده از سیستم Flexbox برای ایجاد طرح بندی در طراحی وب سایت.

چرا Flexbox ؟

برای مدت زمان طولانی، تنها ابزار قابل اعتماد و سازگار با مرورگر های موجود CSS بود که شامل چیزهایی مانند floats و positions بود. استفاده از آن ها خوب است اما در بعضی موارد آنها نیز محدود و خسته کننده هستند.

flex سایت 

الزامات طرح بندی زیر ساده است که همیشه راحت و انعطاف پذیر بوده و طراحان با چنین ابزارهایی در طراحی وب سایت دست و پنجه نرم می کنند:

  • یک بلاک به صورت عمودی درون بلاک مادر خود قرار می گیرد.
  • ساختن همه بچه های یک کانتینر به همان اندازه عرض/ ارتفاع، بدون در نظر گرفتن این که چقدر عرض / ارتفاع در دسترس است.
  • ساخت تمام ستون ها در طرح بندی ستون های چندگانه، حتی اگر دارای محتوا متفاوت باشند، همان ارتفاع را می پذیرند.
  • همانطور که در بخش های بعدی مشاهده خواهید کرد، flexbox باعث می شود بسیاری از وظایف طرح بسیار ساده تر شود.

یک مثال ساده از Flexbox

در این مقاله ما قصد داریم شما را از طریق یک سری تمرینات نسبت به درک چگونگی کارکرد flexbox آشنا نماییم. برای شروع، شما باید یک کپی از اولین فایل استارت خود مثلا flexbox0.html در github خود را بسازید. حال آن را در یک مرورگر مدرن (مانند فایرفاکس یا کروم) بارگذاری کنید و نگاهی به کد ها در ویرایشگر خود داشته باشید.

خواهید دید که ما دارای یک عنصر <header> با عنوانی در داخل آن هستیم و عنصر <section> حاوی سه تگ <article> است. ما قصد داریم از این ها برای ایجاد طرح سه ستونه نسبتا استانداردی استفاده کنیم.

flexbox در طراحی وب سایت 

مشخص کردن عناصر Flexbox

برای شروع، ما باید انتخاب کنیم که کدام عناصر باید در Flexbox قرار داده شوند. برای انجام این کار، مقدار خاصی از display را برای عناصر والد عنصری که قصد کار روی آن را دارید، تنظیم کنید. در این مورد ما می خواهیم عناصر <article> را بگذاریم، بنابراین ما آن را در <section> قرار می دهیم (که یک کانتینر انعطاف پذیر می شود):

طراحی سایت نتیجه مانند زیر است:

 

بنابراین همه چیزی را که برای طراحی وب سایت نیاز داریم به دست خواهیم آورد. ایجاد ستون هایی با ابعاد و سایز یکسان. این به این دلیل است که مقادیر پیش فرض برای آیتم های انعطاف پذیر (فرزندان کانتینر انحصاری) برای حل مشکلات رایج مثل این تنظیم شده است. بعدا بیشتر در مورد آن ها خواهیم گفت.

نکته: همچنین شما می توانید یک مقدار display را برای inline-flex ها تنظیم کنید تا انعطاف پذیر شوند. 

هنگامی که عناصر در FlexBox قرار می گیرند، آنها در امتداد دو محور خواهند بود:

محور های FlexBox 

محور اصلی محوری در حال حرکت در جهت آیتم های FlexBox است (به عنوان مثال ردیف های در عرض صفحه یا ستون ها در طول صفحه). شروع و پایان این محور، شروع و پایان اصلی است.
محور متقاطع، محوری است که عمود بر مسیر قرار گرفته است که آیتم های FlexBox در آن قرار داده شده است. شروع و پایان این محور، شروع و پایان متقابل است.
عنصر والدی که نمایش داده شده است: Flex آن را تنظیم می کند ( مانند <section> در مثال بالا)، که flex container نامیده می شود.
آیتم هایی که در FlexBox های درون یک flex container قرار می گیرند، flex container (عناصر <article> در مثال ما) هستند.
این اصطلاح را در ذهن داشته باشید که در بخش های بعدی بیشتر از آن می شنوید.

ستون یا ردیف؟

Flexbox یک خاصیت جدیدی به نام flex-direction را فرآهم آورده است که مشخص می کند که کدام مسیر در محور اصلی قرار دارد (فرزندان درون FlexBox در کدام مسیر قرار گرفته اند.) به طور پیش فرض آنها را در یک ردیف در جهت زبان پیش فرض مرورگر شما (در سمت راست به چپ در مرورگر فارسی) کار می کنند.

سعی کنید کد زیر را به قوانین سکشن های خود اضافه کنید:

;flex-direction: column

شما همچنین می توانید با استفاده از مقادیر column-reverse و row-reverse آیتم های FlexBox را در جهات معکوس نیز قرار بدهید.

زمانی رخ که شما مقدار مشخصی از عرض یا ارتفاع را در طرح خود داشته باشید، در نهایت ظرفیت فرزندان flexbox شما سرازیر خواهد شد و طرح را خراب می کند. نگاهی به مثال flexbox-wrap0.html خود بیاندازید و سعی کنید آن را به صورت زنده ببینید:

مثال جدید طراحیدر اینجا می بینیم که فرزندان از کانتینر خود خارج می شوند. یکی از راه هایی که می توانید این را حل کنید این است که کد زیر را به بخش مربوطه اضافه کنید: 

;flex-wrap: wrap

حال نتیجه وب سایت به صورت زیر خواهد شد:

flexbox

سایز آیتم های FlexBox

اکنون به اولین مثال بازخواهیم گشت و نگاهی به چگونگی کنترل فضا برای آیتم های FlexBox می پردازیم. فایل خود را از flexbox0.html کپی کنید یا یک نسخه از flexbox1.html را به عنوان یک نقطه شروع جدید در نظر بگیرید.

ابتدا، کد زیر را به پایین CSS اضافه کنید:

مثال Flex

این مقداری نسبی و بدون واحد است که تعیین می کند که چقدر از فضای موجود در محدوده اصلی هر یک از آیتم های FlexBox را در بر می گیرد. در این مورد، ما هر عنصر <article> را مقدار 1 می دهیم، به این معنی که همه آنها مقدار مساوی از فضای سمت چپ را پس از چیزهایی مانند padding و margin خواهند داشت.

اکنون کد های زیر را اضافه کنید:

 مقدار عناصر وب سایت 

در حال حاضر زمانی که شما به روزرسانی می کنید، خواهید دید که سومین <article> دو برابر بیشتر از عرض در دسترس سایر آیتم ها دارد. دو آیتم اول FlexBox، هر کدام از آنها یک چهارم برابر فضای موجود کل را دارند. سومین آیتم دارای دو واحد است، بنابراین 2/4 فضای موجود را دارد.

شما همچنین می توانید با استفاده از کد زیر مقدار حداقل اندازه در داخل FlexBox  ها را نیز مشخص کنید:

کد ها طراحی 

این اساسا این موضوع را بیان می کند: "هر آیتم  FlexBox در اولین بار 200 پیکسل از فضای موجود به آن داده می شود. بعد از آن، بقیه فضای موجود بر اساس واحد های نسبت به هم تقسیم می شوند. این را امتحان کنید و طراوت و تفاوت در نحوه اشتراک فضا را ببینید.

flex در طراحی وب 

سازگاری با مرورگر ها

پشتیبانی Flexbox در اکثر مرورگرهای جدید مانند Firefox، Chrome، Opera، Microsoft Edge و IE 11، نسخه های جدیدتر Android / iOS و غیره انجام می شود. با این حال، باید بدانید که مرورگرهای قدیمی نیز هنوز هستند که استفاده می شوند و طراحی سایت با Flexbox را پشتیبانی نمی کنند.

با این حال اگر شما در حال استفاده از flexbox در یک وب سایت واقعی هستید، باید تست کنید و اطمینان حاصل کنید که تجربه کاربری شما همچنان در مرورگرهای بسیاری قابل قبول باشد.

مشخصات Flexbox کمی پیچیده تر از برخی از ویژگی های CSS است. به عنوان مثال، اگر یک مرورگر یک سایه CSS را از دست بدهد، احتمالا هنوز سایت قابل استفاده است. با این حال ویژگی های flexbox این را پشتیبانی نمی کنند و احتمالا یک طرح را به صورت کامل خراب و آن را غیر قابل استفاده می کنند.

منبع: سایت nopardazco.com

ترجمه از سایت developer.mozilla.org

 



:: برچسب‌ها: FLEXBOX در طراحی وب,FLEXBOX در طراحی سایت,FLEXBOX ,
:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امامی

امروزه کسانی که از تلفن های همراه هوشمند استفاده می کنند، فقط به دنبال لذت بردن از آن ها هستند. با رفتن به ایمیل، گشت و گذار در جوامع مجازی، خواندن کتاب، دیدن فیلم و گوش کردن موسیقی و خیلی کار های دیگر. اما کسانی که نرم افزار های مختلف تلفن های همراه را می سازند از دید دیگری به اپلیکیشن های تلفن های همراه نگاه می کنند.

طراحی اپلیکیشن Native و Hybrid چیست؟

در این مقاله قصد داریم مطالبی را درباره ی انواع مختلف اپلیکیشن موبایل، بیان کنیم.

تقسیم بندی اپلیکیشن های موبایل 

بطور کلی اپلیکیشن های موبایل به سه دسته تقسیم می‌شوند :

۱ – اپلیکیشن های Native    ( Native App )

۲ – اپلیکیشن های Web       ( Web App )

۳ – اپلیکیشن  هایHybrid   (Hybrid App  )

۱ – اپلیکیشن های Native  چیست؟

در ساخت نرم افزارهای Native برای برنامه نویسی، از زبان اصلی سیستم عامل استفاده می شود. برای ساخت نرم افزار های اندروید، از زبان برنامه نویسی Java و برای ساخت نرم افزارهای آیفون از زبان برنامه نویسی Objective-C استفاده می شود. بازدهی بالای نرم افزارهای Native بزرگ ترین مزیت آن هاست که شامل افکت‌های انیمیشن، روان کار کردن بخش‌ های مختلف برنامه، امکان استفاده از multi touch و خیلی موارد دیگر است. همه ی این موارد به دلیل دسترسی مستقیم به موقعیت‌ های حافظه و سخت‌افزار گوشی است.

اما ساخت این نرم افزار ها دشوار است و نیاز به این دارد که برای هر پلت فرم مختلف همانند اندروید، ios و ویندوز، برنامه نویسی و کد نویسی جداگانه ای انجام شود که این مورد نیاز به آشنایی کامل به برنامه نویسی دارد و همچنین بسیار زمان بر است. چرا که هر چند امکان دارد منطق و الگوریتم همگی یکی باشند اما مسلما SDK  و  APIهایی که برای هرکدام استفاده می‌ شود، متفاوت خواهند بود.

پس ساخت نرم افزار های Native، نیاز به زبان برنامه نویسی جداگانه برای هر پلت فرم دارد که باید شناخت کامل از آن ها داشته باشید و مجددا کد های برنامه خود را بنویسید.

مزایا و معایب طراحی اپلیکیشن Native

اما اگر بخواهیم به طور خلاصه مزایای این اپلیکیشن ها را بگوییم باید بگوییم که اولا این اپلیکیشن ها بدلیل کامپایل شدن برنامه، دارای سرعت بالایی هستند ثانیا در این اپلیکیشن ها امکان دسترسی به تمامی امکاناتی که سیستم عامل به برنامه‌نویس می‌دهد، وجود دارد و ثالثا از API های مختلف پشتیبانی می شود.

اما هزینه ی ساخت بالای این اپلیکیشن ها و دوباره نویسی کد های برنامه برای پلتفرم ‌های مختلف، از جمله مهم ترین معایب اپلیکیشن های Native است.

طراحی اپلیکیشن Native و Hybrid چیست؟

۲ – اپلیکیشن های Web چیست ؟

این دسته از نرم افزار های موبایل، در واقع یک وب سایت هستند که به صورت Responsive طراحی شده‌اند و مخصوص موبایل هستند زیرا طراحی این نوع نرم افزار ها با استفاده از HTML5 است و فقط با مرورگر تلفن همراه قابل مشاهده هستند. این نرم افزار ها، بر روی دستگاه نصب نمی شوند و با استفاده از مرورگر، امکان دسترسی به آن ها وجود دارد. کار توسعه دهندگان این نوع نرم افزار ها برخلاف اپلیکیشن های Native، بسیار آسان است. زیرا طراحان سایت های با ساختار اپلیکیشنی، کافی است موارد لازم را برای دستگاه های موبایل و تبلت در نظر بگیرند و تنها با یک بار کد نویسی و برنامه نویسی، وب سایت و اپلیکیشن Web خود را تولید کنند. همین مورد هم مهم ترین مزیت این نوع اپلیکیشن هاست. هم چنین این اپلیکیشن ها به دلیل این که فقط یک بار کدنویسی می شوند، مشکلاتشان به راحتی برطرف می شود. در کنار این که اپلیکیشن های Web مستقل از سیستم ‌عامل و بستر هستند.

دسترسی نداشتن به سخت افزار موبایل و تبلت، وابستگی به مرورگر و عدم امکان انتشار نرم‌افزار در مارکت‌ ها و app store ، از جمله معایب اپلیکیشن های Web است.

۳ – اپلیکیشن های Hybrid چیست ؟

طراحی این دسته از نرم افزار ها، ترکیبی از طراحی اپلیکیشن های Web و native است. اپلیکیشن های هیبرید همانند اپلیکیشن های Web‌ باید در مرورگر مشاهده شوند اما برای مشاهده برنامه، نیازی به مرورگر گوشی نیست و محتوای برنامه در قالب یک نرم افزار Native توسط WebView در اندروید و یا UIWebView  در  iOS، نمایش داده می شود. طراحی نرم افزار های هیبرید توسط HTML و CSS و JavaScript صورت می گیرد و پس از آن با استفاده از برخی از نرم افزار ها مانند Cordova به نرم‌افزار Native  تبدیل می‌شوند.

این روش توسعه نرم‌افزار نسبت به نرم‌افزارهای Native سریع تر و راحت ‌تر است به علاوه امکان رفع مشکلات و یا به روزرسانی نرم‌افزار بسیار راحت است و نرم افزار را می توان در هر زمان در هر بستری منتشر کرد.

با نرم افزار Cordova می توان اپلیکیشن های هیبرید را بدون کد نویسی دوباره، در بستر های مختلف منتشر کرد.

همانند اپلیکیشن های Native، با استفاده از اپلیکیشن های هیبرید، به تمامی امکانات سخت‌افزاری دستگاه امکان دسترسی وجود دارد اما به دلیل این که کد های برنامه های هیبرید، باید با مرورگر پردازش شوند، بازدهی این اپلیکیشن ها از بازدهی اپلیکیشن های Native کمتر است.

همانطور که گفته شد، اپلیکیشن های هیبرید را می توان با یکبار کد نویسی، در بستر های مختلف منتشر کرد و هم چنین امکان دسترسی به تمامی امکاناتی که سیستم ‌عامل به برنامه نویس می‌دهد، وجود دارد. به علاوه اپلیکیشن های هیبرید، دارای  Pluginهای متعددی هستند.

طراحی اپلیکیشن Native و Hybrid چیست؟

اپلیکیشن های  Native یا  Hybrid

امروزه بیشتر اپلیکیشن های طراحی شده یا به صورت Native طراحی شده اند یا به صورت Hybrid. به همین دلیل، در این قسمت به مقایسه ی اپلیکیشن های  Native و  Hybrid می پردازیم.

در هر دو نوع اپلیکیشن های  Native و  Hybrid، امکانات و قابلیت ها شبیه به هم هستند اما در ​سرعت و بازدهی و نحوه ی کد نویسی با هم تفاوت دارند.

بازدهی نرم افزار های هیبرید کمتر از نرم افزار های Native است زیرا کد ها در مرورگر نرم افزار Native اجرا می شوند. اما سرعت کدنویسی در نرم افزار های هیبرید، بسیار بالاتر از نرم افزار های Native است.

 Hybrid یا Native  کدام یک بهتر است؟

چنانچه به زبان برنامه نویسی آشنایی کامل دارید، به سمت برنامه های Native بروید اما بدانید طراحی این اپلیکیشن ها بسیار زمان بر و سخت است ولی بازدهی این اپلیکیشن ها بسیار بالا تر است.

اما اگر شما یک طراح وب هستید و می‌خواهید همچنان طراح وب بمانید و علاقه ‌ای به یادگیری برنامه نویسی ‌های پیچیده ندارید پیشنهاد می کنیم به صورت Hybrid نرم ‌افزار های خودتان را طراحی کنید. زیرا یادگیری زبان برنامه نویسی جدید برای طراحان وب که به HTML5 و CSS و  JavaScript آشنا هستند، کار بسیار دشوار و زمان بری است.

طراحی اپلیکیشن Native و Hybrid چیست؟

برای تولید نرم‌افزارهای Hybrid می‌توانید از ابزارهای زیر استفاده کنید :

  • Cordova
  • Phonegap
  • Xamarin
  • Appcelerator
  • RhoMobile
  • MoSync
  • Corona SDK
  • Ludei

نتیجه گیری

امروزه برای توسعه و پیشرفت در کسب و کار های مختلف، داشتن تنها یک وب سایت کفایت نمی کند و ابزار های جدید مانند نرم‌ افزارهای موبایل هم بسیار مهم هستند. برای این که بتوانید از مزایا و امکانات این ابزار های جدید استفاده کنید، باید نحوه ی طراحی آن ها را بیاموزید و در کم ترین زمان ممکن، یکی از این ابزار ها را برای توسعه کارتان، طراحی کنید. امیدواریم که مطالب این مقاله شما را با انواع اپلیکیشن های موبایل، آشنا کرده باشد.

 


:: برچسب‌ها: طراحی اپلیکیشن Native و Hybrid,طراحی اپلیکیشن Native,طراحی اپلیکیشن Hybrid ,
:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امامی

امروزه یکی از جدید ترین راه های افزایش درامد و کسب و کار، طراحی اپلیکیشن است. طراحی اپلیکیشن به یکی از بهترین راه ها برای معرفی هرچه بهتر و بیشتر خدمات و کسب و کار های امروزی تبدیل شده است. در مجموع اپلیکیشن های موبایل، امروزه نقش زیادی در زندگی بشر دارند که موثرترین نقش آن در تجارت الکترونیک است.

در واقع امروزه داشتن یک اپلیکیشن برای هر کسب و کاری ضروری شده است. چرا که استفاده از نرم افزار و اپلیکیشن ها، بسیار ساده تر از استفاده از سایت ها است. به علاوه امکان کار با اپلیکیشن به صورت آفلاین وجود دارد. ضمن این که سرعت اپلیکیشن ها بسیار بالاتر است.

اهمیت طراحی اپلیکیشن رزرو بلیط

یکی از کسب و کارهای مهم که داشتن یک اپلیکیشن موبایل، در روند رشد و توسعه آن کسب و کار، تأثیر زیادی دارد و به راحتی کاربران در استفاده از خدمات آن کسب و کار می افزاید، کسب و کار در زمینه فروش و یا رزرو بلیط است.

اما ویژگی های یک اپلیکیشن رزرو بلیط چیست؟ طراحی اپلیکیشن رزرو بلیط چگونه است؟ این ها سوالاتی هستند که صاحبان این نوع کسب وکار با آن ها روبرو هستند.

در این مقاله در رابطه با اهمیت طراحی اپلیکیشن رزرو بلیط و ویژگی هایی که باید داشته باشد، بحث خواهیم کرد و به سوالات بالا پاسخ خواهیم داد. اگر به دنبال رونق کسب و کار خود هستید، این مطالب را از دست ندهید.

طراحی اپلیکیشن رزرو بلیط

مزایای داشتن اپلیکیشن موبایل برای رزرو بلیط

داشتن یک اپلیکیشن برای رزرو بلیط، به طور کلی مزایای زیر را به دنبال خواهد داشت :

۱ – سبقت از رقبا در جهت فروش بیشتر بلیط. ۲ – ارتباط مداوم با مشتری. ۳ – به روز رسانی و مشاهده آنلاین و لحظه به لحظه ی بلیط های رفت و برگشت شهر های مختلف. ۴ – ارتباط دو طرفه با کاربر. ۵ – رضایت مندی بیشتر کاربران. ۶ – دستیابی به مشتریان بیشتر.

امکانات اپلیکیشن های رزرو بلیط

اپلیکیشن های رزرو بلیط هر کدام دارای امکانات متفاوتی هستند اما در همه ی آن ها امکانات کلی از قبیل خرید و رزرو آنلاین بلیط هواپیما، خرید و رزور آنلاین بلیط قطار، معرفی هتل های خارجی، چند زبانه بودن سایت، امکان درج تخیفات ویژه، امکان عضویت کاربر و نشان دادن تمامی تراکنش های آن، معرفی تمامی هتل های داخلی و رزور آن ها، درج نظرات کاربران و  … وجود دارد.

امکان مرتب سازی لیست بلیط ها بر اساس ساعت، آژانس هواپیمایی، قیمت و نوع هواپیما نیز در اپلیکیشن های رزرو بلیط وجود دارد. به علاوه در اکثر اپلیکیشن های رزرو بلیط، امکان پیگیری وضعیت خرید بلیط نیز وجود دارد. به همه ی کاربرانی که بلیط را رزرو می کنند یک کد پیگیری داده می شود که این مورد به اطمینان اپلیکیشن های رزرو بلیط می افزاید.

بخش های مختلف اپلیکیشن های رزرو بلیط

در این قسمت، بخش های مختلفی که یک اپلیکیشن رزرو بلیط باید داشته باشد را بیان می کنیم و شرح مختصری درباره ی هر یک می دهیم.

۱ – بخش معرفی : در این بخش که یکی از اولین بخش ها در طراحی یک اپلیکیشن رزرو بلیط است، باید به طور کامل به معرفی شرکت فروشنده بلیط پرداخته شود. گواهی نامه های کسب شده و استاندارد های لازم نیز در این بخش قرار داده می شود.

۲ – بخش ثبت نام : این بخش جهت ثبت نام کاربران در سایت ایجاد می شود که کاربران با وارد کردن مشخصات خود در اپلیکیشن، به راحتی یک پروفایل شخصی برای خود ایجاد می کنند و با نام خود وارد اپلیکیشن می شوند. وارد کردن شماره همراه کاربران در این بخش برای اطلاع کاربران از اطلاعات بعدی در هنگام رزرو و یا پیگیری رزرو بلیط و … بسیار اهمیت دارد.

۳ – بخش رزرو بلیط : در این قسمت باید اطلاعات کامل از بلیط های رفت و برگشت به شهر های مختلف داخل و یا خارج، به همراه قیمت و زمان دقیق چه برای بلیط های هوایی و چه برای بلیط های زمینی گذاشته شود که این کار نیاز به بروزرسانی روزانه و در برخی موارد لحظه ای دارد. امکان رزرو بلیط برای هرچند نفر در این قسمت باید وجود داشته باشد که در این صورت مشخصات افراد به طور کامل ثبت می شود. در آخر هم به کاربر یک کد پیگیری داده می شود به همراه تمام مشخصات بلیط های رزرو شده. پیامک رزرو بلیط هم برای کاربر ارسال می شود.

۴ – بخش پیگیری رزرو ها : در این بخش، کاربران باید به راحتی بتوانند رزرو های خود را کنترل کرده و در صورت منصرف شدن، بتوانند بلیط را کنسل کنند. در صورت کنسل، نتیجه برای کاربر ارسال می شود.

۵ – بخش جستجو : بخش بسیار مهمی که در یک اپلیکیشن رزرو بلیط باید وجود داشته باشد، بخش جستجو آن هم از نوع پیشرفته است که کاربران بتوانند به راحتی با فیلتر کردن بلیط ها بر اساس شهرها و حتی قیمت ها و یا بلیط های زمینی و هوایی، بلیط مورد نظر خود را پیدا کنند.

۶ – بخش اطلاعات جاده ها و یا هواشناسی : در این بخش از اپلیکیشن رزرو بلیط، باید اطلاعاتی از وضعیت جاده ها و همچنین آب و هوای شهرهای مختلف در اختیار کاربران قرار گیرد.

طراحی اپلیکیشن رزرو بلیط

بخش های دیگر اپلیکیشن رزرو بلیط

این قسمت هایی که در این جا بیان کردیم بخش های کلی یک اپلیکیشن رزرو بلیط هستند که اکثر این اپلیکیشن ها و در واقع همه ی آن ها این بخش ها را دارند. برخی از اپلیکیشن ها امکانات و بخش های بیشتر و یا کمتری دارند که به آن ها امکانات سفارشی گفته می شود. به عنوان مثال در برخی اپلیکیشن های رزرو بلیط، بخشی به نام معرفی جاذبه ها وجود دارد که در آن اماکن تفریحی و گردشگری سراسر جهان به مشتری معرفی می شود و از طریق نقشه، محل دقیق آن ها نمایش داده می شود. تا مشتریان با مکان هایی که قصد رزرو بلیط آن جا را دارند، بیشتر آشنا شوند.

شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن های رزرو بلیط

در اپلیکیشن های رزرو بلیط آدرس سایت شرکت و آدرس کانال شرکت در شبکه های اجتماعی را هم باید قرار داد که این مورد می تواند به فروش بیشتر بلیط و درامد بیشتر کمک کند و کاربران اپلیکیشن را افزایش دهد.

تبلیغات در اپلیکیشن رزرو بلیط

برای افزایش درامد و رونق کسب و کار نیز می توان در اپلیکیشن رزرو بلیط، قسمتی را برای تبلیغات در نظر گرفت. در این بخش می توان با پذیرش آگهی از آگهی دهندگان مختلف، درامد اپلیکیشن را افزایش داد.

سخن آخر

در گذشته برای تهیه بلیط و یا رزرو آن ها، باید به آژانس ها و شرکت های مسافرتی و حتی ترمینال ها، فرودگاه ها و ایستگاه های قطار مراجعه می شد و این هزینه ها را افزایش می داد و موجب هدر رفتن زمان می شد. اما امروزه طراحی اپلیکیشن رزرو بلیط، باعث راحتی کاربران در تهیه بلیط و کاهش هزینه ها و صرفه جویی در زمان شده است. به علاوه به فروش بیشتر و رونق کسب و کارها در این زمینه کمک کرده است.

 


:: برچسب‌ها: طراحی اپلیکیشن رزرو بلیط , طراحی اپلیکیشن رزرو , طراحی اپلیکیشن بلیط ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امامی

ناوبری آسان در طراحی یک وب سایت مهم ترین نکته در طراحی وب است. در طراحی وب سایت باید اطمینان حاصل کنید که بازدید کنندگان سایت شما به راحتی می توانند اطلاعات لازم را در اسرع وقت پیدا کنند و نیازی به دنبال گشتن اطلاعات اضافی نداشته باشد. این موجب خوشحالی بازدید کنندگان و بازگشت دوباره آن ها به سایتتان می شود. ناوبری می تواند در این زمینه کمک زیادی بکند. امروزه از ناوبری در وب سایت ها استفاده زیادی می شود و بازدید کننده گان تجارب خوبی در استفاده از این وب سایت ها دارند. در این مقاله نکاتی را درباره اهمیت ناوبری در طراحی وب سایت و هم چنین نکاتی درباره یک ناوبری خوب را بیان خواهیم کرد.

اهمیت ناوبری در طراحی وب سایت چیست؟

چرا ناوبری بسیار مهم است:

  • بدون ناوبری، وب سایت ها فاقد سازماندهی و نظم و یک ساختار مناسب می شوند. نوار ناوبری یا ابزار نشان می دهد که وب سایت شما با علم و دانش و نظم طراحی شده است.
  • مردم اگر بتوانند به طور واضح نوار ها و پیوند های ناوبری را ببینند، در نتیجه کشف اطلاعات از سایت شما، انتظارات شان برآورده می شود و به کشف و ماندن بیشتر در سایت شما تشویق می شوند.
  • ابزار های ناوبری کمک می کنند تا وب سایت را به گروه های مختلف تقسیم بندی کنید و هم چنین هر یک از این گروه ها را در یک ساختار منظم، منطقی و قابل فهم سازماندهی کنید.
  • ناوبری خوب می تواند جستجوی بینندگان را سریع تر و بهتر کند.
  • ناوبری خوب به خوبی با جستجوگرها کار می کند، در نتیجه کاربر را قادر می سازد تا به راحتی و به درستی به صفحات مختلف و فهرست آن ها دست یابد.
  • ناوبری خوب می تواند وب سایت ها را به خوبی در موتورهای جستجو قرار دهد.
  •  اهمیت ناوبری در طراحی وب سایت زیاد است زمانی که  می خواهید مطمئن شوید که وب سایت شما به خوبی در دسترس و قابل استفاده است.
  • ناوبری خوب باعث می شود که بازدیدکنندگان سایت شما در مدت طولانی تری در وب سایت شما باقی بمانند و به آنها اطمینان بدهد که در همان چیزی که می خواهند، هستند. ناوبری اجازه می دهد تا بازدید کنندگان را به راحتی جستجو کنید.
اهمیت ناوبری در طراحی وب سایت

اهمیت ناوبری در طراحی وب سایت

 بررسی وب سایت ها از طریق ناوبری

هنگامی که قصد طراحی یک وب سایت دارید باید یک ناوبری با کیفیت خوب داشته باشید. ناوبری خوب باعث می شود بازدید کنندگان گنج های پنهان در وب سایت شما را کشف کنند.  در نتیجه این باعث می شود بازدید کنندگان رضایت بیشتری داشته باشند. زیرا از هدر رفتن زمان آن ها می کاهد و مزایای بسیاری دارد که بیان شد.

 

نکاتی درباره ناوبری در طراحی وب سایت

برخی نکات برای ناوبری وب سایت خوب عبارتند از:

  • ناوبری در سراسر وب سایت باید سازگار باشد.
  • آرم را به صفحه اصلی پیوند دهید.
  • سیستم ناوبری را در بالای صفحه و سمت چپ صفحه قرار دهید که شامل زبانه هایی مانند “درباره ما”، “تماس با ما”، “نقشه سایت” و سایر اطلاعات می باشد.
  • برای رساندن کاربرانتان به اطلاعات مقصدشان، تعداد کلیک ها را محدود کنید. سعی کنید طراحی به گونه ای باشد که کاربران بعد از حداکثر ۳ بار کلیک کردن بتوانند به اطلاعات لازم شان دست یابند.

     

    اهمیت ناوبری در طراحی وب سایت

    اهمیت ناوبری در طراحی وب سایت

  • در هنگام حرکت از یک صفحه وب به صفحه دیگر، ابزارها و نوارهای ناوبری باید در همه صفحات باقی بمانند. که معمولا این موارد در سمت چپ یا بالای صفحه قرار دارند.
  • ناوبری باید روشن، ساختار یافته و بصری باشد.
  • پیشنهاد می شود که بین ۴ تا ۱۵ لینک در نوارهای ناوبری داشته باشید.
  • در سایتتان پیوند به مقالات دیگر داشته باشید. این پیوندها شما را به سایر مقالات مرتبط در سایت هدایت می کند، و بازدیدکنندگان را تشویق به خواندن بیشتر می کند.
  • همیشه باید روی صفحه اصلی، برای هر صفحه پیوندی وجود داشته باشد. صفحه اصلی به طور کلی ایستگاه مرکزی است که در آن به تمام مناطق و صفحات دیگر وب سایت لینک و پیوند وجود دارد.
  • نقشه های سایت نیز بسیار مهم هستند، زیرا از آنها برای ارتباط با تمام صفحات موجود در وب سایت استفاده می شود.
  • امکانات جستجو همچنین یک راه عالی برای کشف وب سایت است. این موجب می شود خوانندگان شما دقیقا همان چیزی را که می خواهند جستجو کنند.
  • ابزارهای ناوبری یا نوارهای خود را در رنگ ها، متون و آیکون های مختلف تزئین کنید.  ضمن اینکه این موضوع را هم باید مد نظر قرار بگیرید که وب سایت شما ساده باشد.
  • ناوبری وب سایت شما باید ساده و واضح باشد. کاربر به راحتی باید بفهمد که آن ها چگونه کار می کند و او چگونه باید از آن استفاده کند.
  • طراحی ناوبری باید به گونه ای آشنا باشد این باعث می شود که کاربر هنگام بررسی وب سایت احساس اعتماد به نفس بیشتری داشته باشد.
  • از ساختارهای مشترک استفاده کنید. به این معنی که باید در صفحات مختلف، نوارها و ابزارهای ناوبری در سمت چپ یا بالای صفحه همانند هم باشند.
  • طراحی ناوبری را پیوسته، ساده و بدون تغییر نگه دارید.
  • تا جایی که می توانید پیش فرض ها را تغییر ندهید تا موجب سردرگمی کاربران نشود.
  • متنی را که لینک نیست برجسته نکنید.
  • آرایش ناوبری در طراحی وب سایت حاوی منوها، لینک های  hypertext، آیکون ها، دکمه ها و امکانات جستجو است.
  • ناوبری خوب استفاده عالی را به همراه دارد به این معنی که شما می توانید کمترین کلیک از وب سایت لذت ببرید و با آن ارتباط برقرار کنید.  کاربران باید بدون بازگشت به صفحه اصلی قادر به رفتن از یک صفحه به صفحه دیگر باشند.
  • دو نوع ناوبری وجود دارد:  ناوبری اصلی شامل پیوندهای مهم است. ناوبری ثانویه شامل زیر شاخه ها است.
  • به یاد داشته باشید، هر چه کلیک کمتر باشد بهتر است، بنابراین مطمئن شوید که سیستم ناوبری شما جامع، روشن و آسان برای استفاده است.

امیدواریم که مطالب این مقاله مفید واقع شده باشد و به شما کمک کند که یک طراحی سایت خوب با کیفیت عالی را داشته باشید.

برگرفته از optimus01

 


:: برچسب‌ها: اهمیت ناوبری در طراحی وب سایت , ناوبری در طراحی وب سایت , ناوبری در طراحی سایت , ناوبری طراحی وب سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امامی

برای استارت آپ ها که کارآفرین های مدرن هستند، این یک نیاز ضروری است که با فناوری در ارتباط کامل باشند. استارت آپ ها جزء آن دسته از مشاغل هستند که برای جذب مشتری و معرفی خود، نیاز به طراحی وب سایت دارند که هر چه طراحی این وب سایت، خلاقانه تر باشد، مطمئنا تأثیر بیشتری در جذب مشتری خواهد داشت. همه این ها ایجاب می کند که یک سوال در ذهن استارت آپ ها به وجود آید که چگونه یک سایت استارت آپ حرفه ای، طراحی کنند؟

در این مقاله اطلاعاتی را در همین رابطه در اختیار شما قرار خواهیم داد.

مشخصات یک سایت استارت آپ حرفه ای

چند مورد از مشخصات یک وب سایت استارت آپ حرفه ای به قرار زیر است :

  • در سایت های استارت آپ حرفه ای، خدمات کسب و کار به طور کامل معرفی شده اند.
  • سایت های استارت آپ، از گرافیک قوی برای جلب مشتریان خود بهره می برند.
  • امکان بارگذاری ویدئو و عکس با کیفیت، در این سایت ها وجود دارد.

استارت آپ 

چند نکته در طراحی یک سایت استارت آپ حرفه ای

برای این که شما یک سایت استارت آپ حرفه ای را طراحی کنید که به نحو احسن بتوانید خدمات خود را برای مشتریان معرفی کرده و مشتری بیشتری جذب کنید، نکاتی را در طراحی باید رعایت کنید که عبارتند از :

1 - ساده سازی : یک قانون در طراحی سایت استارت آپ هست به نام " هر چه کمتر، بهتر" . به این معنی که در طراحی سایت استارت آپ، باید المان های غیر ضروری را حذف کرد و یک محیط کاربری بسیار ساده را برای مشتری طراحی کرد.

2 - سلسله مراتب بصری : در سایت های استارت آپ، تیتر های اصلی باید به گونه ای باشد که کاملا از تیتر های فرعی متمایز و قابل تشخیص باشند. از طریق بزرگ تر کردن و تفاوت رنگ دادن آن ها این کار میسر خواهد شد. در انتخاب رنگ ها دقت کنید که از رنگ هایی استفاده نمایید که تیتر ها را برجسته کند و برای کاربران قابل تشخیص باشد.

در استفاده از رنگ ها، زیاده روی نکنید و تعداد رنگ های استفاده شده در سایت را به حداقل ممکن برسانید. به برندهایی مانند کوکاکولا، استارباکز، فیسبوک و توییتر دقت کنید تمامی این برندها به راحتی و با یک رنگ اصلی قابل تشخیص هستند.

3 - روند کار : روند کار برای کاربران در سایت های استارت آپ، باید ساده باشد. کلیک ها را کم کنید و کادر ها و گزینه هایی که کاربران برای ثبت نام باید تکمیل کنند را نیز کاهش دهید.

4 - کنتراست : متن های اصلی باید از پس زمینه ها یا سایر موارد، تیره تر باشد. طراحی باید به گونه ای باشد که فضای داخل سایت، زیاد شلوغ به نظر نرسد و حتی فاصله ی بین خطوط هم، باید بین 1.5 تا 1.75 تنظیم شود.

5 - تصاویر : برای جلب بیشتر مخاطبان، استفاده از عکس، بسیار ارزشمند تر از متن است. البته در انتخاب نوع تصاویر، باید مخاطبان سایت را به خوبی بشناسید و متناسب با سلیقه ی آن ها، تصاویری را در سایت قرار دهید. برای این کار باید گروه سنی، جنس، شغل و ... مخاطبان سایت را به خوبی بشناسید.

6 - در مطالبی که در سایت گذاشته می شود، برخی معتقدند که از کلمات عامیانه برای جلب بیشتر مشتریان استفاده کنند. در صورتی که، استفاده از اصطلاحات عامیانه در متن های اصلی، در اکثر اوقات موجب می شود کاربران در فهم پیام دچار اشتباه شوند. پس در متون اصلی از مطالب سایت، هرگز از اصطلاحات عامیانه استفاده نکنید.

7 - برای تشویق کاربران جهت کلیک کردن روی یک باتن، پیشنهاد یک هدیه ویژه را بدهید. البته قبل از آن باید برای نوشتن باتن، از حروف بزرگ و تیره استفاده کنید.

8 - به کاربران نهایی ( مخاطبان هدف ) فکر کنید. برای این  کار شما باید کاربران هدف و نهایی خود را  کاملا بشناسید و برای این شناخت زمان بگذارید. شما سایتی که طراحی می کنید، برای مشتریان نهایی است نه برای خودتان. چرا که این مشتریان و مخاطبان هدف شما هستند که قرار است با سایت شما در ارتباط باشند و کار کنند. پس باید در طراحی سایت استارت آپ حرفه ای، تمام ذهن خود را روی مخاطبان هدف متمرکز کنید. برای موفق شدن در آینده، این نکته بسیار ضروری است.

9 - در طراحی سایت استارت آپ حرفه ای باید به این نکته دقت داشته باشید که مشتریان شما بیشتر به دنبال مزایا هستند تا ویژگی ها. همان طور که از جمله ی بی نظیر  Simon  Sinek TED " چطور رهبران بزرگ انجام عملی را به مردم القا می کنند " این مطلب کاملا برداشت می شود، شما باید کاری کنید که مردم بدانند چرا یک کاری انجام می دهید نه این که چه کاری را انجام می دهید. به عبارت دیگر شما باید در طراحی سایت استارت آپ حرفه ای خود، این گونه به مردم نشان دهید که خدمات شما مزایای فراوانی را برای مشتریان به دنبال خواهد داشت نه این که از ویژگی های کار خود و نحوه کار خود بگویید. آن ها هرگز به ویژگی ها اهمیت نمی دهند و به دنبال مزایا هستند.

10 - در آخرین نکته یک جمله مشهور از زبان Maya Angelou را بیان می کنیم :

" من آموخته ام که مردم آنچه شما می گویید را فراموش می کنند، آنها آنچه شما انجام می دهید را نیز فراموش می کنند اما آنها هرگز احساسی که داشته اند را فراموش نمی کنند " .

برای این یک سایت استارت آپ حرفه ای داشته باشید، باید در طراحی سایت به مشتریان احساس ببخشید. احساس رضایت و خشنودی است که موجب می شود مشتری جلب و جذب شود. که این احساس زمانی منتقل خواهد شد که شناخت دقیق از مخاطبان داشته باشید و همان چیزی را که آن ها می خواهند، بیان کنید و ارائه بدهید.

 سایت استارت آپ 

موارد ضروری در طراحی سایت استارت آپ

 

در این قسمت به طور مختصر آن چه که یک سایت استارت آپ حرفه ای باید داشته باشد را بیان می کنیم :

1 - همان طور که اشاره شد، باید استفاده از سایت استارت آپ و بهره مندی از خدمات، ساده و آسان باشد.

2 - در سایت های استارت آپ حرفه ای، امکان نظر سنجی از کاربران باید وجود داشته باشد و نظرات آن ها بررسی شود.

3 - پیشتیبانی لازم و کامل از خدمات به مشتریان ارائه داده شود.

نتیجه گیری

استارت آپ ها هم مثل تمام مشاغل، اگر بخواهند که موفق شوند، باید پشتکار داشته باشند و با علوم مختلف طراحی سایت حرفه ای استارت آپ، آشنا باشند. که این نیاز دارد به این که شما به علم و فناوری روز دنیا در رابطه با طراحی سایت های استارت آپ، شناخت داشته باشید و به روز باشید.

 



:: برچسب‌ها: طراحی سایت استارت آپ حرفه ای , طراحی سایت استارت آپ , سایت استارت آپ حرفه ای,استارت آپ حرفه ای ,
:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امامی

با افزایش گزینه های جذاب  طراحی وب سایت جدید، ما میلیون ها برنامه و وب سایت را مشاهده می کنیم.  در این برنامه  بسیاری از گزینه های طراحی ضعیف را می بینیم که مانع از توسعه آن ها می شود. از جمله محتوای ضعیف، ناوبری ناچیز و خطا های نا شناخته، جنبه های زیادی از طراحی وجود دارد که می تواند بهبود یابد.

اجتناب از اشتباهات رایج در طراحی برنامه های کاربردی

در این مقاله قصد داریم از  ۱۰ اشتباه رایج در طراحی برنامه های کاربردی توسط راه حل های ارائه شده پرهیز کنیم.

۱ –  استفاده از طراحی پاسخگو را فراموش نکنید

بیش از ۴۰ درصد از جستجوها در موبایل انجام می شود، داشتن یک وب سایت که می تواند به درستی روی آن دستگاه نمایش داده شود برای هر کسب و کار اهمیت دارد. بسیاری از وب سایت های این روزها با طراحی وب پاسخگو ایجاد شده اند. گوگل یک به روز رسانی جستجو را معرفی کرد که وب سایت های غیر پاسخگو را در جستجوهای تلفن همراه جریمه می کند، اگر ما روی این نکته تمرکز نکنیم، مشکل بزرگی به وجود خواهد آمد.

۲ – اختلال در طراحی محتوا

محتوا در برنامه چیزی است که مشتری توسط آن هدایت می شود. ساختار محتوا می تواند باعث یک موفقیت یا شکست باشد. کاربران وقت ندارند کل صفحه را بخوانند ، آنها فقط نقاط ضروری مانند عنوان ها، زیر شاخه ها، گلوله ها، کلمات کلیدی و غیره را اسکن می کنند. ما باید محتوای مهم و لینک هایی را که کاربران هنگام کلیک کردن از طریق صفحه، کلیک می کنند را برجسته کنیم.

  • محتوای غیر ضروری که صفحه را پر می کند، در صفحه قرار ندهید.
  • با استفاده از حاشیه ها، فاصله بین متن و تصاویر خود وب سایت را به اندازه کافی خوانا کنید.

به روز رسانی و هماهنگی : هدف از به روز رسانی این است که محتوای جدید و یا ویژگی های جدید را اضافه کنید و اشتباهات گذشته را تصحیح کنید.

۱۰ اشتباه رایج در طراحی برنامه های کاربردی

۱۰ اشتباه رایج در طراحی برنامه های کاربردی

۳ – عناصر طراحی واقعی را فراموش نکنید

عناصر طراحی سازگار را از طریق نرم افزار داشته باشید.

عناصر طراحی پلت فرم (Android / iOS) را در نظر بگیرید و بر اساس آن برنامه را ایجاد کنید. اطمینان حاصل کنید که عکس ها، فیلم ها و آگهی ها از محتوا پشتیبانی می کنند و طرح را متعادل می کنند.

آیکن ها و تصاویر پشتیبانی از متن به کاربر کمک می کند به راحتی از طریق اسکن محتوا با استفاده از این تصاویر زیبا، تجربه خوبی داشته باشند. اطمینان حاصل کنید که آیکون ها و تصاویر به کار رفته، از محتوا پشتیبانی می کند و مطابق با محتوا باشد.

۴ – زمان بارگیری را کنترل کنید

در حالی که خوب است که انیمیشن جاوا اسکریپت زیبا داشته باشیم تا توجه مشتریان را جلب کنیم اما اگر این کار کارایی را تحت تأثیر قرار دهد خوب نیست.

یک صفحه با نیمی از تصاویر با آیکون های مختلف و عدم وجود سلسله مراتب محتوا منجر به طراحی بد می شود. و زمان بارگیری را کند می کند.

هدف از طراحی خوب، ارائه راهنمایی، تمرکز و یک سلسله مراتب محتوا است. با کنترل و تنظیم محتوا می توانید زمان بارگیری را بهبود بخشید.

۵ – اندازه صحفه نمایش

به عنوان طراحان خوب، ما باید یک سایت را که متناسب با تمام اندازه صفحه نمایش است، ایجاد کنیم. ۱۰۲۴x768 پیکسل طرح بندی بهینه شده برای وب سایت ها است.

ما می توانیم در مورد قطعنامه های معمولی استفاده شده از سایت های زیر اطلاعاتی بدست آوریم:

  • گوگل آنالیز:اطلاعاتی را در مورد سیستم عامل هایی که بیشتر شامل مشتریان شما هستند و به وضوح بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند را می دهد. این تاریخ بسیار زیاد در تجدید نظر در وب سایت کمک می کند. به عنوان مثال Minttra فرصتی را در اختیار مشتریان تلفن همراه قرار داده و برنامه وب را رها کرده است و این موضوع کمک می کند تا میلیون ها بار دانلود شوند. اما در اواخر امسال آنها با برنامه وب پشت سر می گذارند.
  • W3 Schools Browser Stats: شما می توانید یک لیست از مرورگر محبوب استفاده شده توسط netizens پیدا کنید و آنها را با توجه به محبوبیت مرتب کنید.

 

۱۰ اشتباه رایج در طراحی برنامه های کاربردی

۱۰ اشتباه رایج در طراحی برنامه های کاربردی

۶ – نحوه ارتباط با مشتری

برای برخی از مشتریان سوالاتی پیش می آید که برای پاسخ دادن به آن ها راهی باید در پیش گذاشت. اما نمی شود که شماره تلفن تان را روی نرم افزار قرار دهید تا آن ها برای کوچک ترین سوال به شما زنگ بزنند بلکه باید در یک قسمت سوالات رایج را قرار دهیم تا به سوالات مشتریان پاسخ داده شود.

۷ –   توجه به مخاطبان هدف

این بسیار مهم است طراحی اپلیکیشن باید به گونه ای باشد که با مخاطبان هدف سازگار باشد و نحوه استفاده از رنگ ها و طرح ها باید مطابق با سلیقه مخاطبان باشد تا آن ها از اپلیکیشن لذت کامل ببرند. و فروش شما بالا برود.

۸ –  قرار دادن تبلیغات در جای اشتباه

تبلیغات هسته ای برای هر نام تجاری برای تولید درآمد است، اما اگر آن را در برنامه و پر تحرک و  ناراحت کننده برای کاربران، نشان دهید، تبلیغات شما نادرست است و شما باید استراتژی خود را از قرار دادن تبلیغات تغییر دهید.

  • تبلیغات تمام صفحه را در نظر نگیرید و دکمه بستن نامرئی نباشد.
  • هرگز مطالب را با قرار دادن آگهی ها پوشش ندهید، که این کار، هدف برنامه را از بین می برد.

۹ –  فرم ثبت نام / ثبت نام پیچیده.

از اطلاعات کاربران برای ثبت نام کدام موارد را لازم دارید؟  اگر شما نیاز به اطلاعات زیادی دارید، در مراحل مختلف برنامه، آن را جمع آوری کنید، به طوری که کاربر نگران مشاهده فرم های مختلف ثبت نام نباشد.

۱۰ –  ترویج مشارکت اجتماعی

شخصا با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید، که هویت نام تجاری را تقویت می کند و رابطه را تقویت می کند.

  • پست کردن وبلاگ ها در رسانه های اجتماعی می تواند رتبه های بالاتر در گوگل را به دست آورد.
  • Freebies که مشتری را به استفاده از برنامه تشویق می کند.

ترجمه از medium.com



:: برچسب‌ها: ۱۰ اشتباه رایج در طراحی برنامه های کاربردی,طراحی برنامه های کاربردی ,
:: بازدید از این مطلب : 145
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امامی

ایده های طراحی UI / UX همیشه نقش مهمی را در کمک به طراحان در طراحی اپلیکیشن موبایل iOS یا Android بازی می کنند. به همین دلیل است که طراحان اغلب زمان زیادی را صرف جستجوی انواع قالب های رایگان یا تجاری می کنند. در این مقاله، مجموعه ای از آخرین طرح های رابط کاربری اپلیکیشن های موبایل را آورده ایم.

اپلیکیشن موبایل YONO.MP3  - برنامه موسیقی

طراحی اپلیکیشن 

* طراحی اپلیکیشن موبایل توسط: آنتون Shmatko، استودیوی سبز کوسه، پاول کندکین

*درباره نرم افزار:

اپلیکیشن موبایل YONO.MP3 یک برنامه موسیقی است که نه تنها کاربران را قادر می سازد تا به موسیقی گوش دهند، بلکه از رادیو نیز می توانند برای دنبال کردن  اخبار یا سایر مطالب جالب استفاده کنند. این یک نم افزار خوبی است برای اشتراک و کشف آهنگ های مورد علاقه، آلبوم ها و هنرمندان.

* نکات برجسته:

رابط کاربری این اپلیکیشن واقعا تمیز و چشمگیر و با یک طرح رنگی مناسب است: تمام رابط های طراحی شده با کنتراست رنگی زیبا بین قرمز و سیاه، استفاده شده است که آن را شیک می سازد. غلظت رنگ نیز در برخی از دکمه ها و بخش های کوچک رعایت شده است. این باعث می شود مردم روی این قطعات ویژه تمرکز کنند و به کاربران یک حس سلسله مراتب را بدهند.

همپوشانی عکس ها، دکمه ها و آیکون نیز برای کاربران زیبا و راحت است. و در مجموع برنامه ای کاربر محور، زیبا و آسان برای استفاده است.

اپلیکیشن موبایل ردیاب آبیاری - برنامه زندگی

برنامه ردیاب آبیاری 

* طراحی اپلیکیشن موبایل توسط: Tubik

*درباره برنامه:

اپلیکیشن موبایل ردیاب آبیاری یک برنامه تلفن همراه است که می تواند کاربران را به آب مورد نیاز گیاهان و پیگیری آمار آبیاری برای هر کارخانه ای یادآوری کند. این برنامه برای پرورش دهندگان گل و گیاه مفید است.

* نکات برجسته:

این واقعا یک ایده عالی برای نظارت بر آمار آبیاری گیاهان است و همچنین به کاربران یادآوری می کند تا به موقع به گیاهان خود آب دهند. علاوه بر این، عکس های پس زمینه مختلف از گیاهان، یک حس تازه و شاد به کاربران می دهد. همچنین جزئیات بسیاری از گیاهان را برای کاربران فراهم می کند تا به راحتی و به آسانی شرایط گیاه مانند رطوبت، دما، نور و غیره را بدانند.

طرح رنگ آن، پس زمینه سیاه و سفید با آیکون های سفید / سبز با موضوع اصلی (گیاه سبز)، کاملا در هم آمیخته است و برای کاربران قابل قبول تر است.

گوش دادن  - برنامه موسیقی

برنامه موسیقی 

* طراحی اپلیکیشن موبایل توسط: CD UXT

*درباره نرم افزار:

نرم افزارگوش دادن، نیز نمونه اولیه از نرم افزار موسیقی است که هدف آن ارائه تجربه های گوش دادن منحصر به فرد و دلپذیر از انواع مختلف موسیقی است. با رابط های روشن، مردم به راحتی می توانند آهنگ های مورد علاقه خود را از انواع کانال های موسیقی یا بر اساس صحنه های مختلف مانند  New، Radio، Theme، Album، Drive، Wash، Sport، Work، Meet  و غیره پیدا کنند و به آن گوش دهند. رابط کاربری سفارشی همچنین به کاربران اجازه می دهد تا به موسیقی بر اساس حالات مختلف گوش دهند. بنابراین، زمانی که می خواهید از دنیای موسیقی لذت ببرید این می تواند انتخاب خوبی باشد.

* نکات برجسته:

رنگ پس زمینه آبی سلطنتی آن کاملا با کلمات و عکس های سفید مطابقت دارد. تصاویر نشان دهنده صحنه های مختلف و کانال ها نیز جالب و زیبا هستند. و تمام آیکون ها و دکمه های آن با سایه های روشن نیز برجسته است به آسانی قابل رؤیت است و اغلب کاربران می توانند تجربه بسیار نرم و راحتی داشته باشند. بنابراین، کاربر پسند است.

NightOwl Coffee - اپلیکیشن سفارش قهوه

اپلیکیشن سفارش قهوه 

* طراحی اپلیکیشن موبایل توسط: Queble Solutions

*درباره نرم افزار:

نرم افزار سفارش قهوه می تواند به کاربران کمک کند که قهوه داغ در اندازه های مختلف و با کیفیت و به سرعت بر اساس نیازهای خود سفارش دهند.

* نکات برجسته:

سبک تصاویر در این برنامه منحصر به فرد است. پس زمینه خالص آن تزئین شده با گرافیک خاکستری ساده است و دکمه های زرد آن واقعا زیبا و شسته و رفته است. در مجموع یک نرم افزار ساده و زیبا است در کنار آسانی کار.

Roomframes  - نرم افزار مدیریت برنامه

نرم افزار مدیریت برنامه 

* طراحی اپلیکیشن توسط: Adrain Rudzik

*درباره نرم افزار:

اپلیکیشن موبایل Roomframes یک برنامه iOS است که می تواند به افراد کمک کند تا مکان هایی را که بازدید کرده اند به یاد بیاورد، به ویژه اتاق هایی که قبلا در آنجا خوابید و نمی خواهند در آینده فراموش کنند.

* نکات برجسته:

این اپلیکیشن موبایل چندین فریم رابط کاربری را برای اضافه کردن مکان های مختلف، هتل ها، ایستگاه های کاری یا دفاتر جدید و غیره را دارد. در هر مکان می توان تاریخ، عکس، توضیحات و جزئیات بیشتری را اضافه کرد تا هیچ چیز فراموش نشود. زمینه سفید خالص آن، همه عکس ها، برچسب ها، یادداشت ها و توصیف ها را برجسته تر را می سازد. این برنامه یک نرم افزار عالی برای کاربران است که می توانند خاطرات خود را به یاد بیاورند و آن ها را با دوستان و خانواده به اشتراک گذارند. 

اپلیکیشن موبایل اسلاید اتومبیل ios  - برنامه زندگی

اپلیکیشن زندگی 

* طراحی اپلیکیشن توسط: ملانی روا

*درباره برنامه:

اپلیکیشن موبایل اسلایدی iOS  برنامه ای برای تلفن های همراه با سیستم عامل iOS است که می تواند به کاربران در طبقه بندی، جستجو و انجام کسب و کار با اتومبیل ها کمک کند و همچنین یک ابزار خوب برای افرادی است دوستداران ماشین های مختلف هستند و می خواهند با این صاحبان این اتومبیل ها ارتباط برقرار کنند.

* نکات برجسته:

در این برنامه با زمینه های خالص طراحی شده، به کاربران اجازه می دهد تا اطلاعاتی از خودرو، مانند عکس های اتومبیل، قیمت ها، توضیحات و اطلاعات مالک، و غیره، را داشته باشند. رابط جستجو نیز کاربران را قادر می سازد اتومبیل های مورد نظر خود را با کلیک ساده پیدا کنند.

کارولین  - برنامه خرید

برنامه خرید 

* طراحی اپلیکیشن موبایل توسط: وردوشی آدامی

*درباره برنامه:

کارلین یک اپلیکیشن خرید است که کاربران، به ویژه کاربران خانم را قادر می سازد تا شلوار، کت، لباس و لباس های بیشتری را به دلخواه خود جستجو و خرید کنند.

* نکات برجسته:

پس زمینه خالص صورتی آن واقعا شیرین و جذاب برای کاربران خانم است. و آیکون ها و دکمه ها نیز ساده و است و به سادگی پیدا می شوند. علاوه بر این، مجموعه ای از صفحات را ارائه می دهد که شامل تقریبا تمام جزئیات مورد نیاز کاربر در هنگام جستجو و خرید لباس ها مانند خانه، حساب من، سفارشات من، سبد خرید، علاقه مندی های من، دعوت نامه های من و تنظیمات و غیره است.

فضا  - برنامه مدیریت

طراحی اپ 

* طراحی اپلیکیشن موبایل توسط: Doeun Shin

*درباره برنامه:

فضا یک اپلیکیشن موبایل است که به کاربران اجازه می دهد تا زندگی راحتتری داشته باشند.  ارائه اطلاعات مفید بر اساس نیاز های کاربران، مانند ترافیک جاده ها و خیابان ها و اطلاعات آب و هوا، و ارائه صداهای زنگ مطابق با خلق و خوی مختلف از ویژگی های این نرم افزار است.

* نکات برجسته:

دارای طراحی زیبا به همراه دکمه های متحرک زنده و عکس های واقعی است. رنگ آبی آن نیز به کاربران اجازه می دهد تا بدون توجه به اینکه آیا در صبح یا شب استفاده می کنند احساس راحتی در استفاده از نرم افزار داشته باشند. علاوه بر این، کاربران را قادر می سازد تا زندگی خود را با بسیاری از رابط های عملکردی مانند تقویم، خدمات روزانه، خلاصه روز و دفتر خاطرات صوتی و غیره مدیریت کنند. بنابراین، شیرین و جذاب است.

اپلیکیشن موبایل QuickBee  - برنامه تبلیغاتی

برنامه تبلیغاتی 

* طراحی اپلیکیشن موبایل توسط: Monish Mohanan

*درباره برنامه:

QuickBee  یک اپلیکیشن موبایل تبلیغاتی طبقه بندی شده است که اطلاعات زندگی را برای کاربران در دسته های مختلف مانند اتومبیل، املاک، شغل، خدمات، آموزش و سایر دسته بندی ها ارائه می دهد. کاربران می توانند به راحتی ثبت نام کنند و یک پروفایل ایجاد کنند.

* نکات برجسته:

طراحی این برنامه بسیار زیبا و شسته رفته به نظر می رسد. دکمه های ساده و رنگارنگ نشان می دهد که دسته های متنوع و واضح فریم های تبلیغاتی محبوب را به صورت منظم نشان می دهند. آیکون های بردار آن به آسانی قابل درک است و عمدتا شامل برخی از صفحه های مفید مانند صفحه ورود، کاوش صفحه نمایش، فهرست فهرست رده و جزئیات صفحه، و غیره است.

کیف پول  - برنامه مالیطراحی اپلیکیشن موبایل 

 

طراحی اپلیکیشن موبایل توسط: uixNinja

*درباره برنامه:

این اپلیکیشن موبایل یک برنامه مالی است که به کاربران اجازه می دهد تا پول خود را مدیریت کنند.

* نکات برجسته:

رنگ کنتراست و شیب رنگی آن بسیار متمایز است. آیکون های ساده و هندسه های رنگارنگ همه ی رابط ها را ساده و چشمگیر می کند. 

سخن آخر

این ها همه 10 طرح جدید رابط اپلیکیشن های موبایل هستند که ما برای شما جستجو و جمع آوری کرده ایم. آنها به شما کمک می کنند طرح های جدید را برای پروژه طراحی UI تلفن همراه پیدا کنید. امیدوارم که از آنها برای بهبود آثار رابط UI / UX خود استفاده کنید.

ترجمه از سایت uxplanet



:: برچسب‌ها: ایده های جدید طراحی اپلیکیشن موبایل,ایده های جدید طراحی اپلیکیشن,ایده های طراحی اپلیکیشن موبایل,ایده اپ موبایل ,
:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امامی

ارائه مطالب وب سایت در چندین زبان مختلف لایه های پیچیده جدیدی را به سایت شما اضافه خواهد کرد. اولین مانع شما ترجمه مقالات خواهد بود. طراحی وب سایت چند زبانه واقعا کار دشواری است. برای کمک به شما در این زمینه، من قصد دارم تا برخی نکات را ارائه دهم و برخی از تجارب خود را برای طراحی سایت های چند زبانه به اشتراک بگذارم.

ترجمه را دریافت کنید

اولین نکته عملا مربوط به طراحی وب سایت نیست، اما اهمیتی ندارد. هنگامی که محتوا شما در چندین زبان ارائه می شود بهتر است که به نرم افزار های ترجمه اعتماد نکنید. اشتباه نگیرید، ابزارهایی مانند Google Translate وجود دارند که استفاده از آن ها در طراحی وب سایت راحت است و هر روز در حال بهبود بیشتری هستند. اما دقت متن ترجمه شده اهمیت بسیار زیادی دارد.

مترجم گوگل 

همین دلیلی مناسب برای استخدام یک مترجم برای وب سایت می باشد. استفاده از سرویس های پولی و سیستم های ترجمه محور هم خوب است اما انسان ها دانش بهتری از نرم افزار ها  در این زمینه دارند.

استفاده از گزینه زبان های وب سایت

استفاده از یک وب سایت چند زبانه بدون داشتن توانایی برای تغییر زبان آن بی فایده است. اغلب در طراحی وب سایت های چند زبانه از یک منو کشویی استفاده می کنند که در سمت راست صفحه قرار می گیرند (برای محتوا از سمت راست به چپ گوشه سمت راست مناسب تر است).

گزینه های زبان در طراحی وب سایت 

پرچم ها

پرچم ها اغلب برای نشان دادن یک زبان استفاده می شوند. با این حال، من خیلی با استفاده از پرچم ها موافق نیستم و دلایل خود را در زیر لیست کرده ام:

  • پرچم ها نشان دهنده کشورها هستند، نه زبان ها
  • یک کشور می تواند بیش از یک زبان رسمی داشته باشد.
  • یک زبان را می توان در بیش از یک کشور صحبت کرد.
  • بازدیدکنندگان ممکن است پرچم (به دلیل اندازه آیکون) را شناسایی نکنند و یا ممکن است یک پرچم با پرچم های مشابه اشتباه گرفته شود.

برای مثال:

 پرچم ها 

بهتر است از ترتیب حروف الفبا برای انتخاب زبان ها استفاده نمایید. می توانید از نوار کناری ویکی پدیا برای درک بهتر و الهام گرفتن استفاده نمایید.

ریدایرکت کردن

در طراحی برخی از وب سایت ها هنگامی که زبان تغییر می کند، کاربران را به صفحه اصلی هدایت می کنند. این می تواند گیج کننده باشد، زیرا پس از آن کاربران باید دوباره صفحه را پیدا کنند. برای حفظ رضایت بازدید کنندگان خود، آنها را به همان صفحه (ترجمه شده) انتقال دهید.

تشخیص دادن زبان پیش فرض سایت

آیا می خواهید یک زبان پیش فرض برای بازدیدکنندگانی که اولین بار وارد وب سایت شما می شوند تنظیم شود؟ در حقیقت این امکان وجود دارد که زبان کاربر را تشخیص دهید و به طور خودکار صفحه برای زبان مورد نظر کاربر نمایش دهید.

Encoding و فونت ها

محتوای شما باید قابل خواندن باشد، بنابراین مطمئن شوید که Encoding در هدر سایت به درستی و به صورت زیر تنظیم شده است:

<meta charset="utf-8">

سپس فونت های واقعی را در نظر بگیرید: فونت وب سایت شما باید با تمام زبان هایی که پشتیبانی می کنید، مخصوصا با زبان های غیر لاتین سازگار باشد. این به این معنی است که فونت مورد استفاده باید حاوی تمام کاراکتر ها و حروف الفبا باشد که شما به طور معمول نیاز دارید. بعضی از زبان ها شامل صدها کاراکتر می شوند و فونت ها را بسیار سنگین میکنند. در نتیجه، گروههای کاراکتری را که در فایلها وجود دارد تصحیح کنید.

چندین وبسایت وجود دارد که فونتهای غیر لاتین را ارائه می دهند، مانند typebank.co.jp.

راست چین و چپ چین بودن وب سایت

این چیزی است که شما ممکن است از آن آگاه نباشید: زبان مسیری ندارد، اما اسکریپتی که در آن نوشته شده است چرا! به عنوان مثال، آذری (که توسط مردم آذربایجان صحبت می شود) را می توان با استفاده از اسکریپت های لاتین یا سیریلیک، به صورت LTR (چپ به راست) نوشت. به جای آن می توانید برای آن اسکریپت عربی بنویسید، در این صورت RTL (راست به چپ) نوشته می شود.

دایرکشن وب سایت 

اکثر زبان ها از اسکریپت هایی استفاده می کنند که از چپ به راست قابلیت خواندن دارند. این موارد سبب تغییر طرح کلی وب سایت می شود. متن، تصاویر، ناوبری، ستون های فرعی، دکمه ها، منقطع ها، نوارهای پیمایش ... همه باید چپ چین یا راست چین شوند.

برای محتوا، جهت متن را "dir = rtl" مشخص کنید. این ویژگی توسط تمام مرورگرهای اصلی پشتیبانی می شود. در اینجا یک مثال HTML است:

یا با استفاده از css:

.content {
  direction: rtl;  /* Right to Left */
}

هنگام طراحی وب سایت چند زبانه چندین نکته دیگر هم وجود دارند که بایستی در نظر گرفته شوند. 

تاریخ
هر کشوری از یک فرمت تاریخ مشابه با دیگر کشور ها استفاده نمی کند. گاهی اوقات شما باید تاریخ های مربوط به تقویم های مختلف را نیز استفاده نمایید.

نگرانی های اخلاقی
کشورها دیدگاه های اخلاقی متفاوتی دارند. یک طبیعت خاص فرهنگی از جنسیت، طنز، نمادین و غیره وجود دارد که به راحتی در هنگام ترجمه یک وب سایت نادیده گرفته می شوند. به عنوان مثال: در برخی کشورها کاملا قابل قبول است که یک عکس بدون حجاب دیده شود ولی در اکثر کشور های اسلامی اینطور نیست. پس هنگام طراحی وب سایت چند زبانه به این نکته نیز توجه ویژه داشته باشید.

کپچا ها
آیا از کپچا ها در وب سایت خود استفاده می کنید؟ اطمینان حاصل کنید کپچا تولید شده با زبان سایت شما متناسب است.

کپچا سایت 

شماره تلفن ها

 با استفاده از شماره تلفن های موجود در وب سایت خود که شامل کد کشور ها هستند به بازدیدکنندگان خود کمک نمایید. 

برگرفته از سایت tutsplus



:: برچسب‌ها: نکات طراحی وب سایت چند زبانه ,
:: بازدید از این مطلب : 154
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امامی

هنگام کار بر روی یک پروژه طراحی وب سایت و راه اندازی سایت جدید، روشن شدن دامنه پروژه انتظارات مالک آینده وب سایت ضروری است.  در طراحی وب سایت باید زمان بیشتری صرف اهداف اساسی و نیاز های کاربران شود. اهداف اساسی نیز به محدود کردن دامنه پروژه و کوتاه شدن کار کمک می کند.

به خصوص به این دلیل که بسیاری از مشتریان آماتور هستند، آنها تلاش می کنند تا آنچه را که در وب سایت ها نیاز دارند، توضیح دهند. با ارائه یک فهرست از سوالات، آنها می توانند به راحتی و با آرامش خاطر به سوالات پاسخ دهند.

نحوه جلوگیری از مشکلات پروژه طراحی وب سایت

برای کمک به آشنایی بیشتر به مسائل، من یک لیست از ۲۰ سوال که باید قبل از ساختن هر وب سایت بپرسید، آورده ام. این سؤالات به این معناست که مشتری در مورد کسب و کار اصلی، تمایز آنها و کاربران خود فکر می کنند.  در نتیجه این به شما کمک می کند که  همیشه هوشمندانه حرکت کنید.

این فهرست سوالات برای آژانس های کوچک و طراحان آزاد است که در حال کار با شرکت های کوچک و متوسط ​​هستند.  همچنین از این لیست سوالات برای استفاده شرکت های بزرگ هم انجام شده و به سرعت پیشرفتشان افزوده است. این سوالات قبل از ارائه برآورد و محاسبه دامنه پروژه، به عنوان یک ماکت و برنامه کلی زود هنگام، در فرآیند مورد استفاده قرار می گیرد.

بهتر است این سؤالات برای مشتریان مختلف، انعطاف پذیر باشد. این سوالات ممکن است به برخی از مشتریان مربوط نباشند. در هر صورت من امیدوارم این سوالات در طراحی پرسشنامه های طراحی به شما کمک کند.

۱- سازمان و کسب و کار خود را در یک جمله شرح دهید؟

اکثر کسب و کارهای کوچک به این سوال فکر نکرده اند. با پاسخ به این سوال شما می توانید یک راهنمای کلی از پروژه داشته باشید. اگر مشتری نتواند این کار را انجام دهد، پایان کار او نتیجه چندان خوبی نخواهد داشت.

۲-  چه جمله سه کلمه ای، سازمان و کسب و کار شما را توصیف می کند؟

کاربران باید فورا این را دریافت کنند که چه وب سایتی می تواند پروژه طراحی مدنظرشان را انجام دهند. این سه کلمه کلیدی، به سرعت به مشتریان کمک می کند تا یک پیام واضح از سایت داشت باشند. این مورد به جستجو گر ها نیز کمک می کند. از همه کاراکتر ها (رنگ، طرح و…) می توان اطلاعات مختلف از نحوه طراحی شما دریافت کرد.

۳- چه چیزی شما را منحصر به فرد می کند؟

اگر پاسخ به این سوال را در ذهن خود داشته باشید، و بدانید که چه چیزی شما را از دیگران جدا می سازد و در یک جمله آن را بیان کنید، این موجب پیشتازی شما از دیگر رقبا می شود. در این صورت یقین داشته باشید که وب سایت شما یک پایگاه عالی برای طراحی وب سایت است.

۴- مخاطبان اصلی سایت خود را چگونه پیش بینی می کنید؟

مخاطب شما جوان است؟ پیر است؟ سواد اینترنتی او چقدر است؟ دانستن اطلاعات مخاطب می تواند همه چیز را تحت تاثیر قرار دهد. شما باید یک میانگین از اطلاعات مخاطبان را در نظر بگیرید. برخی به اشتباه مخاطبان ایده آل خود را در نظر می گیرند و متناسب با آن ها دست به طراحی می زنند.

۵- مدت زمانی را که بازدید کنندگان از شما بازدید می کنند را چه مدت پیش بینی می کنید؟

این سوال می تواند به تعیین عرض یا عمق سایت و ساختار ناوبری و دیگر ویژگی های مورد نیاز سایت کمک کند. به عنوان مثال، اگر سایتی که در حال ساخت هستید، یک سایت مخاطب محور است، پس شما باید برخی از مکانیسم های بازی را در نظر بگیرید که به افزایش مشارکت کاربران کمک می کند و باعث می شود که دیگر سایت نباشد بلکه یک مشارکت کلی باشد. البته باز هم، نتایج این موارد را باید تجزیه و تحلیل کنیم.

۶- هدف اصلی سایت چیست؟ اهداف فرعی چیست؟

نوشتن یک هدف اصلی، مسیر را برای طراحی سایت مخاطبان تنظیم می شود و هم چنین یادداشت اهداف فرعی به عنوان مسیر های فرعی در طراحی وب سایت است.

20 سؤال برای جلوگیری از مشکلات طراحی وب سایت

20 سؤال برای جلوگیری از مشکلات طراحی وب سایت

۷- آیا تمرکز شما بر بازدید های طولانی مدت است یا بازدید های کوتاه؟

با استفاده از پاسخ این سوال می توانید به هدف مشتری پی ببرید. یک سایت بروشور مواد غذایی، بازدید کننده های تکراری را تشویق نمی کند؛ زیرا محتوای آن برای مدت زمان طولانی ایستا خواهد بود. برای یک وبلاگ روزانه، معنی ندارد که روزی یک نفر فقط بازدید داشته باشد.

۸- اگر سایت شما بازدید کنندگانی داشته باشید که تنها ۲ دقیقه از سایت شما بازدید می کنند، چه چیز را می خواهید در این ۲ دقیقه از سایت شما ببینید؟

پاسخ به این سوال موجب می شود که دامنه سایت زیاد بزرگ شود. ضمن اینکه موجب می شود یک تصویر شفاف از سایت شما در اختیار کاربران قرار گیرد.

۹- رقبای اصلی شما چگونه هستند؟

هدف از پاسخ به این سوال این است که شما بتوانید محصولی را تولید کنید که هم مشتری رضایت کامل داشته باشد و هم آن را از رقبا متمایز سازد.

۱۰- چه سایت هایی را دوست دارید؟

مفید است که ببینید مشتری به کدام سایت ها علاقه دارد. سایت هایی که دارای ویژگی ها، طرح ها، محتوا یا طراحی هایی هستند که برای مشتریان جذاب است. در ابتدا کار، این اطلاعات را در جدول جمع آوری  کنید و از زمان هدر رفته جلوگیری کنید.

۱۱- چه سایت هایی را دوست ندارید؟

پاسخ به این سوال موجب می شود شما از کار هایی که نباید انجام دهید، دوری کنید. بسیاری از مشتریان زمان سختی را برای توصیف آنچه که دوست دارند یا دوست ندارند صرف می کنند. این سوالات موجب روشن تر شدن مسأله شده و از هدر رفتن زمان جلوگیری می کند.

۱۲- آیا ویژگی های خاصی را می خواهید که سایت شما داشته باشد و شما آن را مشاهده کنید؟

این سوال موجب می شود که انتظارات به صورت صریح قابل تشخیص باشند. ویژگی های سایت می تواند وبلاگ ها، ویژگی های جستجو، ادغام رسانه های اجتماعی و غیره باشد.

۱۳- آیا برخی چیز ها هستند که شما اصلا دوست ندارید در سایتتان داشته باشید؟

دانستن این مورد بسیار به طراح کمک می کند تا قبل از طراحی از طراحی هایی که برای مشتری آزار دهنده است، استفاده نکند.

۱۴-  آیا رنگ یا ویژگی هایی وجود دارد که باید از آنها اجتناب کرد؟

تعریف رنگهایی که باید اجتناب شود، بعدا شما را از خجالت نجات می دهد. برخی موارد به طور تصادفی از رنگی استفاده می کنید که مشتری آن را به هیچ عنوان دوست نداشته است. هرگز تصور نکنید که پاسخ این را می دانید.

۱۵-  آیا شما نیاز دارید محتوای سایت خود را به روز کنید؟

آیا به یک سیستم مدیریت محتوا نیاز دارید ؟ آیا باید سایت را در یک پلت فرم مانند دروپال، وردپرس یا جوملا ایجاد کنیم؟پاسخ  این سوالات می تواند به وضوح بر دامنه پروژه تاثیر بگذارد.

۱۶-  آیا می خواهید این پروژه را توسعه دهید؟

به نظر می رسد پاسخ این سوال واضح است، اما این یک چیز بسیار مهم است. فرض کنید شما می دانید چه مدت زمان لازم است تا پروژه را کامل کنید اما این سوال به شما کمک می کند تا مهلت های کلیدی، نتایج و معیارهای تعیین شده را تعیین کنید.

همچنین برخی از مسئولیت ها را بر روی مشتری قرار می دهد.  چه کسی توسط یک مشتری که قادر به ارسال محتوا و تأییدات به موقع نیست، سوخته است؟ مشخص است طراح. پس باید مسئولیت های مشتری را به طور واضح بیان کرد.

20 سؤال برای جلوگیری از مشکلات طراحی وب سایت

۲۰ سؤال برای جلوگیری از مشکلات طراحی وب سایت

۱۷-  آیا این سایت نیاز به ثبت نام کاربر دارد و باید بتواند اطلاعات را ذخیره کند؟

آیا در طراحی، کار پایگاه داده ای وجود دارد که باید انجام شود؟ اکثر پروژه های با اجزای پویا و پایگاه های داده ای، نیاز به کار و زمان مباحثه و طراحی بیشتری برای تعیین الزامات خاص و تحویل کار دارد.

این سوال همچنین شما را قادر می سازد تا ارزیابی کنید که آیا شما می توانید این پروژه را بر اساس مجموعه مهارت های خود انجام دهید یا نه..

۱۸-  کدام یک از موارد اصلی برقراری تماس برای طراحی این وب سایت است؟

باید بدانید ابزار برقراری ارتباط با مشتری برای وب سایتی که می خواهید طراحی کنید، چه چیز می باشد.

۱۹- آیا سایت شما برای برقراری ارتباط با مشتری، نیازمند فرم پر کردن از سوی مشتری است؟

این ها چیز های ساده ای است که ارتباط شما با مشتری را قوی تر می کند.

۲۰- آیا چیز دیگری وجود دارد که بخواهید بگویید؟

برخی از مشتریان دارای ایده هایی هستن که ممکن است طراحی شما را بسیار شگفت انگیز نماید. به جای مبارزه با آن ها، می توانید از آن ایده ها برای پیشروی بهتر طراحی سایت استفاده کنید.

اگر یک مشتری نمی تواند پاسخ دهد چه کار می کنید؟

اگر نمیتوانید مشتری را برای ارائه هر کدام از این پاسخها بیاورید، من به شدت پیشنهاد میکنم که پروژه را رد کنید. اگر آنها نمی توانند به طور واضح کسب و کار اصلی و هدف سایت خود را توضیح دهند، این پروژه به طور کلی به خوبی انجام نمی شود.



:: برچسب‌ها: ۲۰ سؤال برای جلوگیری از مشکلات طراحی وب سایت,مشکلات طراحی وب سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 خرداد 1397 | نظرات ()